banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl Urfa Haber büyükşehir Erdoğan Başbakan

Gündeme getirdik, Bakan Çelik el koydu

Gündeme getirdiğimiz Viranşehirli minik Ebubekir’e Bakan Çelik’ten yardım eli. Gözleri % 85 görmeyen 3 yaşındaki Viranşehirli minik Ebubekir’e Bakan Faruk Çelik el uzattı.

 

3 yaşında ki Ebubekir % 85 görme özürlü raporu olmasına rağmen devletin imkânlarından faydalanamaması yetkilileri harekete geçirdi. Geçen gün gündeme getirdiğimiz 3 yaşında ki Ebubekirin dramına Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik el koydu.

 

Önceki gün Viranşehir AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan’ı arayan Bakan Çelik; “aileye gerekli yardımın yapılmasını” talimat verdi.

 

Bunun üzerine acılı aileyi ziyaret eden AK Parti ilçe başkanı Celalettin Sayan; “Bakanımız Faruk Çelik medyadan Karatepe ailesinin içler acısı sıkıntısını öğrenmiş oldu ve bizleri arayarak bilgilendirdi. Konuyla ilgili ne yapılması gerekiyorsa bizleri görevlendirdi. Ebubekir adındaki küçük çocuğun gözleri problemli % 85 raporu olmasına rağmen bir hatadan dolayı hak ettiği hükümetimizin kendilerine vermiş olduğu bazı imkanlardan faydalanamıyordu. İnşallah bizde bakanımızda takipçisi olacağız. Yarın itibariyle inşallah bu problem giderilmiş olacak.

 

Şanlıurfa Sosyal Hizmetler Müdürlüğüne sorunu ilettik. Olumlu yönde görüş bildirdiler hem hükümetimizin engellilere yönelik verdiği maaştan faydalanacaklar hem de Kaymakamlığımıza bağlı Sosyal Yardımlaşmadan gerekli ihtiyaçları karşılanacak. Bugüne kadar haberdar değildik, bugün haberdar olduk inşallah bundan sonra bu ve buna benzer vatandaşlarımızın yardımına koşacağız devlet ile millet arasında köprü vazifesi göreceğiz’’dedi.

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in ilgisinden dolayı çok sevindiğini belirten baba Mehmet Karatepe; “Sayın bakanımız sorunumuza el atıp çözdüğü için çok teşekkür ediyoruz. AK Parti İlçe Başkanı Celalettin Sayan’a da ilgisinden dolayı teşekkür ediyoruz. Mağdur durumdaydık, mübarek Ramazan ayında sorunumuzu çözdükleri için daha da sevindik. Hepsinden Allah razı olsun” dedi.

bizimgazete63.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.