banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa Sanlıurfa Haber Balıklıgöl Şanlıurfaspor

Göncü, Genç Birlik Hanımlarına Eş-Anne-Siyasetçiyi anlattı

Hanımlar komisyonunun Urfa’da öne çıkmış gençlerin ve bayanların rol modeli olabilecek kadınlar ile yapmayı planladıkları kariyer toplantılarının ilk bayan misafiri olan Aysel Göncü samimi, doğal ve sıcak tavırları ile gençlerin gönüllerini fethetti.


Eş-Anne-Siyasetçi Üçlemesinde Urfa’da Kadın Olmak adlı söyleşide kendisinden kısaca bahseden başkan, siyasete girişi, 12 yılda yaşadıkları, yol arkadaşları ile anıları, ailesinin destekleri,çocukları ve yakın çevresi ile ilişkilerinden bahsedip, gençlere görüşleri ne olursa olsun her konuda arkalarında olacağının sözünü verdi.

 

Şanlıurfa’da bayanlara yönelik sivil toplum kuruluşlarının azlığından yakınan başkan Göncü, STK'ların önemine değindi.

Siyasette kalıcı iz bırakmak için dürüstlük ve samimiyetin önemine dikkat çeken Göncü, gençlerin özveriyle çalışmasını tavsiye etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.