banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Haliliye Sanlıurfa

Gıda İmalatçılarından Fakıbaba'ya Teşekkür

Şanlıurfa Gıda İmalatçıları Kooperatif Başkanı Kureyş Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

     Gıda İmalatçıları Sitesi’nin kurulmasında fikir öncülüğü yapan ve esnafa büyük destek sağlayan Belediye Başkanı Fakıbaba’ya katkılarından dolayı teşekkür eden Gıda İmalatçıları, Fakıbaba’ya bir de şükran plaketi takdim etti.

    Gıda İmalatçıları Kooperatif Başkanı Kureyş Çelik ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Fakıbaba, bu tür projelerde herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

GIDA İMALATÇILARI SİTESİ

    Şanlıurfa’da merdiven altı üretimin önlenmesi ve gıda üretiminin hijyen şartlarda gerçekleştirilmesi amacıyla yapımına başlanılan Gıda İmalatçıları Sitesinin 1. etap çalışmaları tamamlandı.

   Yolları yapılan, elektrik ve su tesisatları çekilen sitede mülkiyet sorunlarının da ortadan kaldırılması esnafın yüzünü güldürdü. Şuana kadar 19 fabrikanın inşaat çalışmaları ve makine montajları tamamlanırken birçok fabrika üretime hazır hale getirildi.

   Gıda İmalatçıları Sitesi tamamlandığında 130 gıda imalathanesi faaliyete girmiş olacak.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.