banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der

GENÇLİK KONFEDERASYONU GENÇLERİ AĞIRLIYOR


Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanı Yakup Kılıç ile Başkan Yardımcılarından Ruken Başak ve Sibel Dursun, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden gelen 20 kişilik öğrenci grubunu Şanlıurfa’da ağırladılar.

Şanlıurfa’da gençleri bir çatı altında toplamayı amaçlayan Türkiye Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanlığı, sosyal ve kültürel etkinliklere de ağırlık veriyor. Bir süre önce Bahçelievler Semtinde Şanlıurfa İl Başkanlığı hizmete giren konfederasyon, Türkiye’nin değişik illerindeki faaliyetlerini ilimizde de sürdürmek istiyor.

Bu kapsamda bir dizi etkinlikler yapmayı planlayan federasyonun İl Başkanı Yakup Kılıç, Başkan Yardımcıları Ruken Başak ve Sibel Dursun, gençlere yönelik proje hazırlamalarının yanı sıra Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden gelen 20 kişilik öğrenci grubu için bir sıra gecesi düzenledi.

Gençlerin Şanlıurfa gezisine eşlik eden federasyon temsilcileri, böylece Kahramanmaraş’tan gelen öğrencileri, Şanlıuırfa’nın geleneklerine göre ağırlamanın mutluluğunu yaşadılar.

Federasyon İl Başkanı Yakup Kılıç, gençleri bir araya toplamayı hedeflediklerini belirterek, “İl dışından Şanlıurfa’ya gelen gerek üniversiteli öğrencileri gerekse de vakıf ve dernekleri Şanlıurfa’da ağırlayarak, kentimizin güzelliklerini yansıtmaya çalışıyoruz. Bu anlamda geçtiğimiz gün tarih ve medeniyetler şehri Şanlıurfa’ya gelen Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi öğrencilerini konuk ettik. Genç potansiyele hitap eden bir konfederasyon olarak birer turizm elçisi gibi hareket etmeyi de amaçlıyoruz” dedi.  

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.