banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Genç Birlik Şanlıurfa şubesi dualarla açıldı

Şanlıurfa Genç Birlik Şubesinin açılışına  Şanlıurfa valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa vali yardımcısı Uğur Sezer,  Şanlıurfa milletvekili Abdülkerim Gök, Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci, Şanlıurfa il müftüsü İhsan Açık, Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol, Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcıları Mahmut Kırıkçı, Abdülkadir Okay, STK il Temsilcileri ve çok sayıda genç katıldı.

 

Açılış konuşmasında birlik ve beraberlikten bahseden Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; "Birlik vakfı ülkede önemli işler yapan bir STK'dır. Gençliğe önem veren toplumların geleceği parlaktır" diyerek gençliğe önem veren Genç Birlik teşkilatına başarılar diledi.

 

Tek kurtuluşun birlik olmakta olduğunu vurgulayan Milletvekili Abdülkerim Gök; " Mazi-Hal-İstikbal dairesinde birlik köprüsünün kilittaşı olmaya geldik, Dava büyük, Zaman dar ve tek kurtuluş BİRLİK olmakta... sloganı ile yola çıkan gençleri tebrik ediyorum. Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'un hayali olan Asımın nesli büyüyerek geliyor" dedi.

 

Vakfın çalışmalarını anlatan Genç Birlik Genel Başkanı Ahmet Öznaneci; "Gençlerimize sahip çıkmalıyız. Biz sahip çıkmazsak başkası gençlerimizi elimizden kapar gider" diyerek Şanlıurfalıların gençlere sahip çıkmasından dolayı siyasetçilere ve bürokratlara teşekkür etti.

 

Şanlıurfa Genç Birlik Şube Başkanı Ümit Avcı ise desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'e, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür ederek konuşmasına başladı. Avcı; "Burada Şanlıurfa’da Genç Birlik olarak kendimizi kanıtlayacağız bu sloganla yola çıkıyoruz. Mazi  hal istikbal dairesinde birlik köprüsünün kilit taş olmaya geldik,dava büyük,zaman dar tek kurtuluş birlik olmakta.. sloganı ile genç neslin sağlıklı ve hedefi olan bir nesil olması için gayret göstereceğiz. Bu yolda ekip arkadaşlarımla birlikte Şanlıurfa gençliğine hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diyerek açılışa katılımlarından dolayı Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e ve katılımcılara teşekkür etti.

Genç Birlik Şube açılışı il müftüsü İhsan Açık’ın dualarıyla gerçekleşti.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.