banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Genç aşığa ormanda pompalıyla infaz

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde bir kişi, ağaçlık bir alanda av tüfeğiyle vurularak öldürülmüş halde bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Bozova ilçesine bağlı Tatar Höyük köyü yakınlarında ağaçlık alanda bir erkek cesedi gören vatandaşlar durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ekiplerinin yaptığı incelemede, av tüfeğiyle vurularak öldürülen kişinin Bozova'da oturan Kadir Davulcu (20) olduğu belirlendi. Şahsın cesedi hastane morgunda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Öldürülen kişinin ilçede bir genç kızla ilişkisinin olduğu iddiası üzerine bu yönde soruşturmalarını yoğunlaştıran jandarma ekipleri,
M.T.'yi (23) gözaltına aldı. Bunun üzerine R.T. ve yakınlarını mercek altına alan jandarma, Davulcu'nun aşık olduğu genç kızın ağabeyi Müslüm T.'ın tedirgin davranışlarından şüphelendi. Gözaltına alınan Müslüm T., güvenlik güçlerinin çapraz sorgusunda suçunu itiraf ederek, "Kardeşimden uzak durmasını söylemiştim. Köyde herkesin dilinde ikisi vardı ve bu durum benim gururuma dokunuyordu. Bugün de ormanlık alanda karşılaşınca kendisine kardeşimi bırakması yönündeki isteğimi tekrarladım. Ancak o bu duruma olumsuz yanıt verip, beni tersleyince kendimi kaybettim ve yanımdaki tüfek ile onu öldürdüm" dedi. Sorgusu devam eden M.T. ise jandarmada suçunu itiraf etti.
İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.