banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Geleceğin Patronları Pasta Kestiler

Anadolu Girişimcileri ve İşbirliği Eğitim Derneği (AGİED) eğitim salonunda 11 gün önce başlatılan ve toplamda 70 saat olan uygulamalı girişimcilik eğitimi 11 günün sonunda 2 sınıf Halinde ders gören toplamda 60 kursiyer son günde pasta keserek eğitimlerini sonlandırdılar.


“KURSTA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”
11.10 2012 tarihinde başlayan uygulamalı girişimcilik eğitimi veren AGİED dernek başkanı ve Eğitim destek uzmanı Mehmet İnat; “Bu program sonrası tarafımızdan eğitim alıp işini kuran kursiyerlerimize maddi ve manevi desteklerimiz devam edece. Kursa katılan ve emeği geçen herkese teşekkürlerimi iletiyorum. ANİYAD derneği yönetimine ve üyelerine başarılar dilerim” dedi.


“MUTLULUK VERİCİ BİR DURUM”
Eğitimini tamamlayan kursiyerlerin işlerinde başarılı olmalarını dileyen AGİED Eğitim Destek Uzmanı Mustafa Bozcan;  “AGİED Olarak ANİYAD  ile beraber başlatılan uygulamalı girişimcilik eğitimi başarılı bir şekilde tamamlanması mutluluk vericidir, Temennim başarı ile bu kurs sürecini tamamlayan arkadaşlarımızın bu eğitimin ışığında işletmelerini kurmasını ve iş hayatında başarılı olmalarını diliyorum” dedi.


“MİLLETİMİZ İÇİN FAYDALI HİZMETLERE İMZA ATACAKLARINA İNANIYORUM”
ANİYAD olarak üyelerimize yönelik başlattığımız KOSGEB e yönelik kursumuzun tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Dernek Başkanı Ahin Güneş, İnanıyoruz ki kursa iştirak eden üyelerimiz elde ettikleri bu eğitim ve deneyim ile işlerini daha da geliştirip ülkemize ve milletimize faydalı hizmetlere imza atacaklardır, Bu kursun düzenlenmesinde emeği geçen başta KOSGEB müdürü İdris ERKEKSOY a Eğitimi Üstlenen AGİED Başkanı Mehmet İNAT bey in şahsına ve herkese şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Anadolu internet Yayıncıları Derneği tarafında üyelerine verilen uygulamalı girişimcilik eğitimi sonucunda başarılı kursiyerlere sertifikalarını bayramdan sonra düzenleyecekleri bir türenle takdim edecekler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.