banner2
Öne Çıkanlar toz Sugeldi Candeias Douglas Tanquee Trendyol 1. Lig

Geleceğimizi karartan uygulamadır.

Türkiye Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Abdulkadir İkbal, İlk olarak sitemiz'in tepki gösterdiği uygulama ile ilgili olarak  Akçakale Anaokulu'nun yılsonu etkinliklerinde minik öğrencilerin göbeği açık olarak dans yapmasına büyük tepki gösterdi. Bu hususun herkesi derinden yaraladığını belirten İkbal, bunun eğitime ve öğretime vurulmuş bir darbe olduğunu söyledi.


Yılsonu etkinliğinde üzerlerine göbeği açık dekolte elbiseler giyerek dans eden öğrenciler, büyük tepki topladı. Giydikleri dansöz kıyafeti elbiselerinin kalça kısmı ise imitasyon altınlarla süslenen minik kız öğrencilerle ilgili Türkiye Partisi İl Başkanı Abdulkadir İkbal bir basın açıklaması yaptı. Bu konunun herkesi derinden yaraladığını vurgulayan İkbal, "Bu eğitim ve öğretime vurulmuş bir darbedir. Çocuklarımızın maharetli olanlarda kabiliyetlerini sergilemesi gerekirken kız çocuklarının dansöz kıyafeti ile sahneye çıkarılması Milli Eğitim camiasını ayağa kaldırmalıdır. İlgili makamlar gerekli soruşturmayı yapmak üzere harekete geçmeleri gerekir" dedi. "Çocuklarımızın okumasını istiyoruz, hiçbir veli çocuklarının dansöz olmasını istemez" diyen İkbal, "Her türlü ahlaki insani ve eğitimden yoksun böyle bir programın yapılması son derece vahimdir. Geleceğimizi karartan bir uygulamadır. Türkiye Partisi olarak, bu olayı şiddetle protesto ederken sağını solunu fark etmeyen çocuklarımızın dansözlüğe alıştırılması hangi mantığın eseri olabilir" şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.