banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Gaziantep'te kurumlar arasında eğitim protokolü imzalandı

Gaziantep Valiliğinde düzenlenen protokole, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yanmaz ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu katıldı.

Anaokullarının bakım ve onarımı, donanım desteği ile 10 bin öğrencinin Çanakkale gezisine götürülmesini içeren üç protokol imzaladıktan sonra, kısa bir konuşma yapan Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, protokol sayesinde eğitimin daha da büyük bir gelişim sağlayacağını söyledi.

Keyifli bir protokol imzaladıklarını belirten Yerlikaya, “Bugün yapmış olduğumuz protokolle Şahinbey ilçemizdeki okul öncemizde mevcut okullarımızın dersliklerinde niteliklerini arttırmak, derslik malzemelerinde donatıların daha da güçlendirilmesinde ve geçen sene 10 bin öğrencimizin Çanakkale’ye götürülmesi ile ilgiliydi.”ifadelerini kullandı.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da, “Bu gün üç protokole imza atıyoruz. Bir tanesi okul öncesi eğitim ile alakalı, bu konuda Anaokullarımızda Milli Eğitim Müdürlüğümüzün görev verdiği öğretmenler görev alacak. Bu şekilde eğitim deki kalitemizi artıracağız.”şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından üç farklı protokol imzalandı.

(İbrahim Koçyiğit-İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.