banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Türkiye Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

GAP Havalimanına 600 Fidan


 

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan GAP Havalimanında bulunan Emniyet Müdürlüğü Havalimanı Şube Müdürlüğü bahçesine fidan dikti.

 

Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Şanlıurfa GAP havalimanına 600 fidan dikti.

 

Şanlıurfa GAP Havaalanında gerçekleşen fidan dikimine, Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan, Şanlıurfa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yalçın ve havalimanında görev yapan polisler katıldı. Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan ve Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar birlikte fidan dikip diktikleri fidanlara su verdiler.

 

Fidan dikimi yapan Vali Nuri Okutan, Şanlıurfa’da yeşil alanların artması için herkesin yeşile özen göstermesi ve fidan dikmesi gerektiğini belirterek, “Bugün bu güzel günde hepimizin dikili ağacı olacak. Böylesine güzel bir günü yaşatmaya vesile olan İl Emniyet Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum” dedi.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlü Sabri Durmuşlar ise, fidan dikmenin erozyonu önleyici bir etken olduğunu söyledi. Durmuşlar, “Rüzgâr, gürültü ve toz etkilerini azaltması, havayı temizleyerek sağlığa katkı sağlaması ve sayılamayacak birçok faydası olan ağaçlandırma faaliyetinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.