banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Flaş Haber! Haran Üniversitesine Rektör Atandı


Yüksek öğrenim kurumu (YÖK) tarafından Harran Üniversitesi rektör vekilliğine aynı üniversiteden, İlahiyat Fakültesi İslam Hukuku Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Recep Çiğdem atandı. Edinilen bilgilere göre 5 Kasım’da  müracaatları alan YÖK’e  Harran Üniversitesi Tarih Bölümü Başkanı  Prof.Dr.  Abdullah Ekinci,  Harran Üniversitesi Başhekimi Prof.Dr. Mehmet Akif Altay, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Hasan Akan, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Gündoğan, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kasım Yenigün’ün rektörlük için başvuruda bulundu.
Öte yandan YÖK,2547 Sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile değişik 13. maddesinin (a) fıkrası ve 3 sayılı "Üst Kademe Kamu Yöneticileri ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Atama Usûllerine Dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" hükümleri ve "Rektör Adayı Olmak İsteyenlerin Başvurusuna İlişkin Usul ve Esaslar" uyarınca Harran Üniversitesine rektör ataması yapılacağını duyurmuştu.
Ayrıca 5 Kasım’da başlayan başvuruların 20 Kasım’da sona erecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.