banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber Sanlıurfa büyükşehir

Fırıncı Esnafı Bayramlaştı

Şanlıurfa Fırıncıları bayramın 3. Günü Şanlıurfa Odalar Birliği Toplantı salonunda toplanarak bayramlaştılar.

Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanlığının öncülüğünde Şanlıurfa’da Pide, lahmacun üretimi yapan ve somuncular 3. Günü Saat 14:00’de Şanlıurfa Odalar Birliği Toplantı salonunda bir araya gelerek bayramlaştılar.

Toplantıda kısa bir bayramlaşma konuşması yapan Şanlıurfa Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Karaatlı; “Tüm esnafımızla bir araya gelerek bu kutsal günde, barışın, kardeşliğin ve dayanışmanın had safhada olduğu bu günde, kendi aramızdaki dayalogları güçlendirmek istedik. Bizim bir felsefemiz var. biz diyoruz ki; Esnafımız arasında rakiplik duygusu olmayacak. Rakip esnaflıktan çıkıp komşu esnaf olacağız. Bu mubarek bayram günleri inşaallah bu gibi güzelliklere vesile olur. ” dedi

Toplantıda ayrıca yeni gramaj ayarlaması da yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.