banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Fikri Işık'tan cemaati rahatlatan dersane açıklaması

 

TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık A Haber kanalında dersanelerin kapatılması ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.
"Dersanelerin kapatılmasına neden ihtiyaç duyuluyor? Hedef ne?" sorusunu cevaplayan Milli Eğitim Komisyonu Başkanı Fikri Işık şunları söyledi:
"Öncelikle hangi taslak diye sorarak başlayım. Dün bir gazeteye yansıyan taslaktan bahsediyorsak böyle bir taslak yok. Taslak ancak bakanın imzasından sonra taslak haline gelebilir. Buundan bir ay kadar önce Milli Eğitim MÜsteşarının bürokratlardan istediği bazı öneriler vardı. Bürokratlardan bir tane arkadaşın verdiği öneriyi maalesef sanki bir gece yarısı operasyonuyla bakanlar kurulundan kamuoyundan hele hele milli eğitimkomisyonundan kaçırarak bir önergeyle kapatılacak gibi ve poliszoruyla dersaneye devam edenleri içeri alacaklar gibi bir hava yaratıldı.",

BU SÖZLER CEMAATİ RAHATLATACAK

Fikri Işık hizmet hareketi olarak nitelediği cemaati rahatlatacak sözler söyledi. İşte Işık'ın o sözleri: "Biz kesinlikle hizmetin eğitim faaliyetlerini engellemediğimiz gibi aksine destek olduk. Başbakanımız vekillerimiz destek oldu. Belediyeler destek oldu. Biz eğitimi kutsal bir alan görüyoruz. Bu konuda kim taş üzerine taş koyuyorsa başımızın üzerinde yeri var. Bunun dışında hiçbir açıklamaya kimse itibar etmesin. Çocukların geleceği siyaset malzemesi yapılmasın.."


Kaynak: Rotahaber.com

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.