banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa Eyyübiye Kaymakamı Oktay Kaya karbonmonoksit Balıklıgöl

Fevzi Geyik İlköğretim Okulu'na kırtasiye desteği

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer’in girişimleri ile Halk Eğitim Merkezi, dezavantajlı Okul olarak belirlenen Fevzi Geyik ilköğretim Okulu’nu kardeş okul olarak seçti.

Fevzi Geyik İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, çeşitli incelemelerde bulunarak eksikleri tespit edip giderilmesi noktasında hemen adım attı.

Okul Müdürü Harun Yeşilova ile görüşen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuzer,  okul hakkında bilgi alarak eksikliklerin tespit edilmesini istedi. Okulun iyi bir durumda olduğunu söyleyen Yavuzer; “Fevzi Geyik İlköğretim Okulu başarılı okullarımızdan biridir. Okul Müdürümüz Harun Yeşilova, elerinden gelen çabayı gösteriyor. Burada birlik ve beraberliği iyi sağlamış. Özellikle spor dalında Fevzi Geyik İlköğretim Okulu oldukça başarılı. Eğitim düzeyi istediğimiz seviyede olmazsa da İdareci ve Öğretmenlerin gayretlerini görüyoruz ve umarım bu yıl istenilen başarı elde edilecektir” dedi.

Yavuzer, önümüzdeki dönemde öğrencilerin TEOG sınavlarına daha iyi hazırlanmaları anlamında, Halk Eğitim Merkezi ile bir görüşme yaptıklarını belirterek, “Bizleri kırmayan Halk Eğitim Merkezi yönetimi, dezavantajlı durumda bulunan Fevzi Geyik İlköğretim Okulu’nu ‘Kardeş Okul’ olarak kabul ettiler. TEOG sınavı için hayatı önem taşıyan yaprak testlerin, bastırılıp çoğaltılması bakımından Halk Eğirim Merkezi, ilk etapta seri baskı yapabilen bir adet Fotokopi Makinesi hediye etti. Bundan böyle öğrencilerimiz bu baskı makinesi sayesinde istenilen sayıda yaprak testi sahibi olabilecekler. Böylelikle Fevzi Geyik İlköğretim Okulu öğrencileri, TEOG sınavına biraz daha hazırlıklı olabilme imkânına sahip olacaklar. Bu güzel davranışlarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdür ve yöneticilerine teşekkür ederim. Sadece seri baskı yapabilen fotokopi makinesi değil, birçok kırtasiye malzemesi yardımlarını da esirgemeyen Halk Eğitim Merkezi, böylelikle birçok kuruma da örnek teşkil etmiş oldu.” dedi.

Yavuzer son olarak, “Okul ziyaretlerimiz aralıksız devam edecektir. Öğrencilerimizin başarısı için ne yaparsak azdır. Hiçbir okul arasında ayırım yapmadan denetim ve incelemelerimizi sürdüreceğiz. Amacımız ilimizin eğitim seviyesini yükseltebilmektir. Ayrıca Van ilimizde eğitim kalitesinin ve eğitim çıtasının yükselmesi bakımından, eğitime destek veren herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu. (Cihad COŞAR- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.