banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl Balıklıgöl Suruç Urfa Haber

Fazla kat çıkanlara operasyon!

Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü bir günde 3 farklı noktada filiz ve kolon operasyonu düzenledi. Karşıyaka Mahallesi ve Sancaktar Mahallesinde fazla kat çıkan ve kolon filizleri yükseltilen binaların demirlerini kesen Şanlıurfa Belediyesi, fazla katın önüne geçti.

Karşıyaka Mahallesinde dere kenarında bulunan 2 farklı binada ve sancaktar Mahallesinde bir binada yapımı süren fazla katların durdurulması için belediye mülk sahiplerini bir süre önce uyarmıştı. Ancak ev sahipleri belediyenin uyarısını dikkate almayarak kat fazlası çıkmaya devam etti.  Bunun üzerine kolon filizleri yükselen 3 farklı binada kat fazlalıklarının yıkımını gerçekleştiren Şanlıurfa Belediyesi Gecekondu Önleme ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü, her hangi bir olayın çıkma ihtimaline karşı, polisten ve zabıtadan takviye ekip istedi. Ancak yıkım olaysız bir şekilde gerçekleşti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.