banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Beyaz Saray

Fakıbaba,

Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Ahmet Al ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte sabah saatlerinde Kendirci Mahallesi’ni gezdi.

      “Tarihi Urfa Sokakları”yla ünlü Kendirci Mahallesi’ni Mahalle Muhtarı Ramazan Tumbul’un eşliğinde gezen Başkan Fakıbaba, tarihi urfa sokaklarına duyduğu hayranlığı ifade etti.

     Tarihi mimarisiyle kent turizmi için büyük önem taşıyan yapıların ve sokakların yer aldığı Eski Urfa’nın korunmasına yönelik bir dizi hizmetler yürüttüklerini hatırlatan Başkan Fakıbaba’nın gezi boyunca sokaklara duyduğu hayranlığı gizleyemedi gözlendi.

     Kendirci Mahallesi’nde sokak aralarında bir süre gezinti yapan ve burada yürütülen çalışmaları denetleyen Başkan Fakıbaba ve beraberindekiler daha sonra Tarihi Hanlar Bölgesi’ndeki esnafı ve vatandaşları dinlediler.

    Attar Pazarı, Kunduracılar Çarşısı v.b yerleri bir bir dolaşan Fakıbaba ve beraberindekiler burada esnafın ve vatandaşların dilek ve temennilerini dinlediler.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.