banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Siverek Haliliye Viranşehir Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi

Fakıbaba'nın seçim yorumu

Şanlıurfa’nın bağımısız Belediye Başkanı Ahmet Eref Fakıbaba gazetecilerin sorusu üzerine yaptığı seçim değerlendirmesinde Urfa’nın hakkında hayırlı olmasını istedi. Bütün adayları cesaretlerinden dolayı kutlayan Başkan Fakıbaba,” Ben inanıyorum ki gelen vekillerimiz kim olursa olsun, hangi partiden olursa olsun, onlar bu memleketin insanları. Hizmet edeceklerdir. Ahmet Fakıbaba olarak ben onların emrinde olacağım.”dedi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, gazetecilerin seçimleri nasıl değerlendirdiği yönünde sorduğu bir soruya verdiği cevapta ”Bakın ben bir bağımsız belediye başkanıyım. Ben bütün seçime katılanlara adayları cesaretlerinden dolayı yürekten kutluyorum. Urfa’mızın hakkında hayırlısı ne ise o olsun. Yani Urfa’mız gerçekten her şeye layık. Ama dikkat ederseniz bakın bir sayın vali değişti ve ortak akılla Urfa nasıl hareket etmesini öğrendi. Ben inanıyorum ki gelen vekillerimiz kim olursa olsun hangi partiden olursa olsun, onlar bu memleketin insanları. Hizmet edeceklerdir. Ahmet Fakıbaba olarak ben onların emrinde olacağım. Sayın valimizle beraber biz onlarla beraber olacağız. İnsanların adı şu olabilir, partisi beni hiç şey yapmıyor. Ben bir bağımsız belediye başkanı olarak benim görevim, Urfa’yı en iyi şekilde eşit ve tarafsız bir şekilde yönetmektir. İnşallah bunu başaracağız.”ifadelerini kullandı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.