banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Balıklıgöl Balıklıgöl

FAKIBABA'NIN KOLTUĞUNA MUSA KURT OTURDU

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında başkanlık koltuğunu Osmangazi İlköğretim Okulu 8. Sınıf öğrencisi Musa Kurt’a bıraktı.

     Beraberinde Okul Müdürü Hacı Çatkın, Öğretmeni İbrahim Halil Özçınar ve öğrenci arkadaşlarıyla birlikte başkanlık makamına gelerek bir süreliğine başkanlık koltuğuna oturan Küçük Başkan Kurt, çok kısa da sürse “Belediye Başkanı” olmanın heyecanını yaşadı.

ÇOCUKLARI GÖRÜNCE ÇOCUKLUĞUMU HATIRLADIM

    Küçük başkanı ve arkadaşlarını görünce geçmişi anımsadığını ifade eden Başkan Fakıbaba, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dilekleriyle kutladığını kaydetti.

     Fakıbaba, “23 Nisan Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu Küçük Başkanımız Musa Kurt’a devrettim. Bir anda çocukluğumu hatırladım. Çocuklarımız gençlerimiz bizler için çok önemli. Onlar geleceğin başbakanları, valileri, başkanları, doktorları… Onlar bizim geleceğimiz. Bu vesile ile tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

    Şanlıurfa Belediyesi olarak çocuklara ve gençlere yönelik hizmetlere değinen Başkan Fakıbaba ziyaretin sonunda öğretmen ve öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti ve onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.