banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Fakıbaba'dan KAŞİP'e Ziyaret

 Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Sivil Toplum Kuruluşu(STK) ziyaretleri kapsamında Kamu Şirket Personelleri Derneği(KAŞİP) Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

     Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı ve Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak ile birlikte Kamu Şirket Personelleri Derneği(KAŞİP) Genel Merkezi’ne giden Başkan Fakıbaba’yı KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

    Bahçelievler Kız Meslek Lisesi bitişiğinde yer alan KAŞİP Genel Merkezi’nde kamu şirket personelleriyle bir süre sohbet eden Fakıbaba, gençlere 7 yıllık süreçte yaptıkları hizmetleri anlatırken 2011 yılana ilişkin birçok projeden bahsetti.

   KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın ve yönetim kurulu üyelerine böyle önemli bir Sivil Toplum Kuruluşunu Şanlıurfa’ya kazandırdıkları için minnettarlık duyduğunu belirten Belediye Başkanı Fakıbaba Genel Başkan Hakan Aydın ve şahsında tüm KAŞİP Üyelerini bir kez daha kutladığını söyledi.

FAKIBABA: “İŞÇİLER ARASINDA ASLA AYRIM GÖZETMİYORUZ”

    Şanlıurfa Belediyesi’nde “Hizmet Alımı” yoluyla yaklaşık 1600’e yakın kamu şirket personeline istihdam sağladıklarını belirten Belediye Başkanı Fakıbaba, “Şanlıurfa Belediyesi’nde hizmetlerin yürütülmesinde kadrolu işçilerle şirket işçileri arasında asla bir ayrım söz konusu değildir. Benim yanımda cadde ve sokaklarda sabahın erken saatlerinde çöp toplayan temizlik işçileri veya park ve bahçe görevlisi, belediyede görevli bir müdürden daha değerlidir. Bu kapsamda Temizlik, Park-Bahçe, Altyapı, Üstyapı, İdari İşler, Bilgi İşlem v.b birimlerde yaklaşık 1600’e yakın personel çalıştırmaktayız. 1600 personeli ortalama 5 ile çarparsak 8 bin insana aş sağlamış oluyoruz.  Bütün mutluluğumuz bu. Gönül ister ki bu arkadaşlarımızın çalışma koşulları ve aldıkları asgari ücret oranları artırılsın. Ancak bu bizlerin isteği ile değil hükümetimizin iyileştirmeleriyle sağlanabilir” dedi.

    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KAŞİP Genel Başkanı Hakan Aydın ise kendilerine destek veren Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba’ya ve beraberindekilere teşekkür etti.   

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.