banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Fakıbabadan Güzel Bir Şov

Şanlıurfa Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba; 2011 Eğitim- Öğretim yılsonu etkinlikleri kapsamında Şanlıurfa Bahçelievler İlköğretim Okulu’nda düzenlenen Bahar Şenliği ve kermesine katılarak “Görsel Şov” yaptı.

 

 Şanlıurfa Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada Fakıbaba’nın kermeste çocuklar tarafından yoğun ilgiyle karşılandığını belirterek, Başkan’ın öğrenci velileriyle de halay çektiği belirtildi.

 

Bir çocuğu omuzuna alan Başkan Fakıbaba, Cengiz Topel Mahallesinde köprülü kavşak yapacaklarını belirterek şöyle dedi; “Çocuklar sizlerle gurur duyuyorum. Hepiniz başımın tacısınız. Yarın sizlerin her biri farklı mesleklerde mesela doktor, hemşire, mühendis, işçi, tüccar, milletvekili olacaksınız. Hepinizin ailesini kutluyorum. Hepiniz pırıl pırıl çocuklarsınız. Hepinizi Allah bağışlasın. Sizi çok seviyorum. Bakın sizin bir amcanız, bir dedeniz ve bir belediye başkanınız olarak derslerinize çok çalışın. Hepinizin mahallesinde parklarınız olacak. Olamayan yerlere de yaptıracağız. size söz veriyorum. Sizlere Cengiz Topelde bir alt köprülü kavşak yaptıracağız bu sene bitecek. Sizin gibi pırıl pırıl evlatlar yetiştirdikleri için ailelerinize annelerinize babalarınıza çok teşekkür ediyorum. Derslerinize çalışın, öğretmenlerinizin ve büyüklerinizin sözlerini dinleyin. Bu şehir sizin lütfen bu şehri temiz tutun. Ağaçlara ve güllere zarar verenleri uyarın” dedi.

 

Bahçelievler İlköğretim Okulu Müdürü Salih Kaya, bir bahar şenliği ve kermes düzenleyerek okulun kaynaşmasını sağladıklarını söyledi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.