banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Fakıbaba TMMOB 'u Ziyaret Etti

Şanlıurfa Belediye Başkan Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Habib Arslan ve İbrahim Güllüoğlu ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşu (STK) ziyaretleri kapsamında, TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Şanlıurfa Temsilciliğini ziyaret etti.

      TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Abdulkadir Güllüoğlu tarafından karşılanan Başkan Fakıbaba, burada bir süre fikir alışverişinde bulundu. İmar ve şehircilik hizmetleri hakkında Abdülkadir Güllüoğlu’na önemli bilgiler veren Başkan Fakıbaba, yürütülen hizmetlerde mimarlar odasının fikirlerine belediye olarak büyük önem verdiklerini kaydetti.

      Ziyareti değerlendiren TMMOB Şanlıurfa Temsilcisi Abdulkadir Güllüoğlu ise, Başkan Fakıbaba ve başkan yardımcılarına odalarına gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür ederek, kent ve imar sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyledi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.