banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Ürdün Teknik Direktör Cihat Arslan Ziylan Enver Sedat Yahlizade

Fakıbaba gezmeye devam ediyor

 

Göreve geldiği günden bu yana geleneksel hale getirdiği ’Pazar Günü’ gezisine devam eden Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, bu hafta Eyüpnebi Mahallesini gezdi.

      Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, Eyüpnebi Mahalle Muhtarı Ahmet Zamur ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte sabah saatlerinde Eyyübiye Bölgesine giden Fakıbaba, Eyüpnebi Mahallesini gezdi.

 Gezi sırasında ayrıca bir düğüne de konuk olan Fakıbaba, düğün sahiplerini tebrik ederek sevinçlerine ortak oldu.

      Gezilerin belirlenen günlerde süreceğini açıklayan Başkan Fakıbaba, "Her Pazar Eyyübiye Bölgesi’ne gelerek bir mahallede gezi ve incelemelerde bulunuyorum. Başkan yardımcılarım, müdürlerim ve mahalle muhtarlarıyla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu gezilerde mahallenin mevcut sorunlarını tespit ediyor, çözümü konusunda ortak bir fikir ortaya koyuyoruz. Bu gezilerimiz belirlenen program dahilinde diğer mahallelerde de devam edecektir" dedi.

     Belediye Başkanı Fakıbaba, gezi boyunca kendisine eşlik eden çocuklara ise makam aracında taşıdığı şekerlerden ikram etti.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.