banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Eyyübiyeli öğrenciler okulları için kermes düzenledi


Eyyübiye Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okul yararına bir kermes düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen kermese öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi.
Okullarına katkıda bulunmak için öğrencilerin,  evlerinde kendilerinin hazırladıkları yiyeceklerle düzenlenen kermesin açılış kurdelesini Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş kesti.  Taş, hazırlanan kermeste emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. 
Eyyübiye Ayhan Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ayşe Dicle Özmen ise kermesin hem öğrencilerin moral ve motivasyonu yükseltmek hem de okula gelir sağlamak amacıyla hazırlandığını söyledi. Kermesin sonunda öğrenciler davul zurna eşliğinde halay çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
rahime 6 yıl önce

helo