banner2
Öne Çıkanlar teog news futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins Trendyol 1. Lig doğayla uyumlu

Eyyübiye’de üniversite hazırlık kursları başlıyor

Maddi imkanları yetersiz olup dershaneye gidemeyen, maddi sıkıntılar nedeni ile eğitim ışığından uzak kalan lise mezunu gençler için yeni bir fırsat doğuyor.
Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Necati Taş, Eyyübiye İlçesi’nde dershaneye gitme imkanı bulamayan lise mezunu gençlere destek olmaya yönelik üniversiteye hazırlık kursları başlattıklarını söyleyerek şöyle konuştu: 
“İlçemizde üniversite okumak isteyen, başarılı, hedefleri olan bir çok genç bulunuyor. Bir çoğu maddi imkansızlıklar yüzünden dershaneye gidemiyor. Biz de onları desteklemek için elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Şubat ayı içerisinde kayıtlarını aldığımız öğrenciler, Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’nde onlara ayrılan sınıflarda deneyimli hocalar eşliğinde ders alacaklar. Gençlerin, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamaya yönelik bu çalışmadan yararlanabilmeleri için gerekirse Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde komisyon kurulup kapı kapı dolaşarak mezun grup öğrencilerin kaydı sağlanacak.” 
Lise mezunlarına yönelik olan üniversiteye hazırlık kursuna katılmak isteyen gençler, 7-18 Şubat 2018 tarihleri arasında Eyyübiye Halk Eğitimi Merkezi’nden kurs kayıtlarını yaptırabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.