banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Esrar ve Eroin tacirleri Urfa'da

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz genelinde esrar ve eroin maddelerini pazarlayan torbacı tabir edilen sokak satıcılarına yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

 

11/04/2011 tarihinde ilimiz genelinde eroin maddelerini pazarlayan torbacı tabir edilen sokak satıcılarına karşı başlatılan ve bugüne kadar devam eden çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen (5) ayrı operasyonda gramlar halinde satışa hazır vaziyette toplam 20.01 gram eroin maddesi ve 0.4 gram kokain maddesi ele geçirilmiş, gerçekleştirilen bu operasyonlarda (6) şahıs yakalanmıştır.

 

13/05/2011 günü saat:14.20 sıralarında İlimiz merkezinde yapılan operasyonda; şehirlerarası otobüs ile batı illerinden ilimize eroin sevkiyatı yapan C. Ç. isimli şahıs toplam 49.3 gram eroin maddesi ile birlikte yakalanmış, torbacı tabir edilen sokak satıcıları olan C. Ç., M. T. ve A. A. isimli şahıslar yakalanmışlardır.

 

11.05.2011 tarihinde ilimiz genelinde eroin maddelerini pazarlayan torbacı tabir edilen sokak satıcılarına karşı başlatılan ve bugüne kadar devam eden çalışmalar neticesinde 13/05/2011 tarihinde gerçekleştirilen operasyon neticesinde ilimizde bulunan esrar maddesi bağımlısı şahıslara pazarlamak amacıyla Diyarbakır ilinden ilimize uyuşturucu madde sevkiyatı yapılan 63 … 750 plakalı araçtaki aramada toplam 10 kilo 500 gram esrar maddesi ele geçirilmiş, torbacı tabir edilen sokak satıcıları olan İ. E. ve A. U. isimli şahıslar ve bu şahıslara uyuşturucu maddeleri temin eden B. K. isimli bayan şahıs yakalanmıştır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.