banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Ergani'de

Dicle Üniversitesine bağlı Ergani Meslek Yüksek Okulunda, okul Müdürü Yar.Doç.Dr. Mehmet Kaya, İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Yardımcı Yar.Doç.Dr. Davut Işıkdoğan ve öğretim görevlisi Mehmet Tahir Uçarı’nın konuşmacı olarak katıldığı, “Gençlik ve Din” adlı konferans düzenlendi.

Öğrencileri tarafından büyük beğeni toplayan Konferansta, çeşitli konuşmalar yapıldı.

“Gençlerin karşılaşacakları sorunların temel çözümünü İslam’da aramaları gerekir”

Konferansta üniversite öğrencilerine önemli uyarılarda bulunan öğretim üyelerinden Yar.Doç.Dr. Işıkdoğan gençlerin günlük yaşamlarında karşılaşacakları sorunların temel çözümünü İslam’da aramaları gerektiği vurgusunda bulundu.

Konuşmacılardan Yar.Doç.Dr. Mehmet Kaya, "Bireysel ve toplumsal yaşantıda gençlerin üstlenmesi gereken roller çok önemlidir." diyerek topluma faydalı olmaları yönünde çalışmaların sergilenmesi gerektiğini belirtti.

Meslek Yüksekokulu öğrencisi Emrullah Bilgin ise sözleri kendisine ait olan şiiri okudu.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.