banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Milot Rashica Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir

Engellilerden Anlamlı Yardım
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği ile Engelliler ve Aileleri Derneğinin birlikte organize ettiği “Bir Dürmük Çiğköfte Ye; Van’daki Sobaya Odun Ol” sloganıyla topladıkları, yardımları Van’da hayatını kaybeden engelliler ve Vanlılara ulaştırılmak üzere Şanlıurfa Valiliği’ne teslim ettiler.



Şanlıurfa Belediyesi önünde yaptıkları çiğköfteleri vatandaşlara ikram edip, vatandaşların bağışlarını kapalı kumbaralarına attıran engelliler topladıkları paraları kumbaralarıyla birlikte Şanlıurfa Valiliğine teslim etti.



Topladıkları nakdi yardımı Şanlıurfa Valiliği’nin başlattığı kampanyaya bağışlayan Dernek adına Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği ile Şanlıurfa Engelliler ve Aileleri Derneklerinin Başkanı Bedih Satoğlu, Şanlıurfa Vali Vekili Soner Zeybek’e teslim etti.



Dernek üyeleri ile birlikte Vali Vekili Soner Zeybek’i ziyaret eden Bedih Satoglu, Şanlıurfalıların kumbaralarına attıkları yardımlarla bir nebze de olsa Van halkının acısına ortak olmak istediklerini söyledi.



Koltuğunu zihinsel engelli bir çocuğa devreden Vali Vekili Soner Zeybek ise, bu anlamlı yardımdan dolayı oldukça memnun olduğunu belirterek, dernek yöneticileri ve üyeleri ile kumbaraya bağışta bulunan Şanlıurfalılara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.