banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

ENERJİ KESİNTİSİ


 

Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş. Şanlıurfa İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Viranşehir ilçemizin sorumluluk alanı içerisinde bulunan Çırçıp TM’de TEİAŞ 12. iletim tesis ve işletme tarafından Baralarda arıza giderme, test ve bakım çalışmaları işi yapılacağından enerji kesintisi olacaktır.

 

Şanlıurfa İl Müdürlüğüne bağlı Ceylanpınar ilçesine bağlı köyler Çırçıp TM’de 19.12.2010 Pazar günü 07.00–15.00 saatleri arasında TEİAŞ tarafından Baralarda arıza giderme, test ve bakım çalışmaları yapılacağından Ceylanpınar ilçemize bağlı Çırçıp TM’de enerji alan tüm köylerinde enerji kesintisi olacaktır.

 

Yine sorumluluk alanı içerisin9de bulunan Şanlıurfa merkeze bağlı Yenice Mahallesi ve Yenice Mahallesine bitişik Eyüpkent’in bir kısmında; kök binada bakım ve onarım yapılacağından dolayı 18.12,2010 Cumartesi günü saatk 07.00 – 14.00 saatleri arasında enerji kesintisi yapılacaktır.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.