banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Sanlıurfa Haberleri Gaziantep

En Anlamlı Öğretmenler Günü Kutlaması

Şanlıurfa Haliliye İmam Hatip Mezunları ve Mensuplar Derneği (HALİMDER) uçaksavar kavşağında bulunan ilkokul'dan liseye kadar 800 öğrencinin bulunduğu Ataa derneğine ait okulda öğretmenler günü kutlaması yaptılar.

Ülkerinden uzak ama okuma ve okutma azmiyle dolu olan öğretmenlerle beraber öğretmenler gününü kutlamanın çok önemli olduğunu söyleyen HALİMDER Yönetim Kurulu Üyesi Murat Müjdeci; "Bunlar ülkelerinden uzakta imkansızlıklar içerisine özveriyle kutsal meslek olan öğretmenliklerini icra ediyorlar. Bugün kendilerini hatırlayacak bir el arıyorladı. hatırlanmak istiyorladı. Tıpkı bütün dunya çocukların çocuk olmaları gibi bütün dünyada hangi milletten ve dilden olursa olsun öğretmenlerde öğretmendir. Bu özel günde ülkemizde bu görevlerini yapan Suriyeli öğretmenleri iyaret etmemiz kendilerini çok duygulandırdı" dedi.

HALİMDER Yönetim kurulu olarak öğretmenlere çiçek takdim ettiler. beraber hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Kaynak: www.balikligol.com

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.