banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Emin Önen Muhtarlara teşekkür

AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, Evetle sonuçlanan Anayasa değişikliği paketi referandumuna ilişkin Şanlıurfanın gerek katılım ve gerekçe evet oyunun fazla çıkmasının Türkiyeye örnek teşkil edecek davranışta bulunduğunu belirterek başta Köy ve Mahalle muhtarları olmak üzere herkese teşekkür etti.

Ülkemiz ve milletimiz için hayırlısı olsun dileğiyle herkese teşekkür ettiklerini belirten Şanlıurfa Milletvekili A.Emin Önen, Şanlıurfa ve Türkiye, Ramazan Bayramının ardından demokrasi bayramından da yüzünün akıyla çıkmıştır. Halk oylamasında Anayasa değişikliğinin kabulü için başta Köy ve Mahalle Muhtarlarımız başta olmak üzere Sivil toplum Kuruluşlarımız, Kanaat Önderlerimiz ve vatandaşlarımızın geneli üzerine düşen görevi fazlasıyla yapmışlardır. Onun için herkese candan teşekkür ediyoruz dedi.
Referandum gezi ve ziyaretleri sırasında kendilerine iletilen sorunların çözümü konusunda ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirten Milletvekili Emin Önen, Özellikle köy ziyaretlerimizde bizlere iletilen sorunlarının daha önceki ziyaretlerimizde de olduğu gibi çözümü için ilgili yerlere ilettik ve çözümü konusunda da takipçisi oluyoruz. Referandum da evet veren yada hayır veren köyler diye hiçbir ayrım yapmadan özellikle yol, su ve okul konusundaki öncelikli sorunlarının çözümü konusunda çalışmalar başladık. İlgili bakanlıklara ve Genel Müdürlüklere de durumu iletiyoruz. Bu konuda Valiliğimiz ve İl Özel İdaremiz ile de konuyu paylaşıyoruz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi yolu ve özellikle içme suyu olmayan köy kalmaması için azami gayreti gösteriyoruz. Diğer sorunların da takipçisi olmaya devam edeceğiz. Zaten referandum partinin projesi değildi. Milletimizin ortak projesiydi. Yine de biz particilik yapmayı düşünmedik ve yapmayacağız da. Bizim için önemli olan insanlarımızdır. Görüşleri yanlış ta olsa saygı duyarız. İktidar partisinin hükümet olma görevini üstlendiği andan itibaren ayrım yapmadan ülkemize ve milletimize hizmeti amaç edinmiştir. Bizler de Şanlıurfa Milletvekili olarak il genelinde yolsuz, susuz köy kalmayıncaya kadar araştırmalarımızı ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz diye konuştu.
Emin Önen, vatandaşlarımızın refah içinde yaşamını sürdürmesi için sorunlarının çözümü konusunda çaba sarf etmeye devam edeceklerini, yerinde çözülebilecek sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını, elektrik başta olmak üzere bazı sorunların çözümü için ise Bakanlık düzeyinde girişimlerde bulunduklarını ve 2011 yılında da elektrik sorunlarının giderilmiş olacağını söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.