banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Urfa Milot Rashica Milot Rashica Galatasaray

ELEKTRİK TELLERİ İNŞAATI DURDURDU

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde evininin üstünden geçen elektrik telleri yüzünden 3 yıldır inşaatı tamamlayamadığını iddia eden bir kişi mahkemeye başvuruyor.
İlçenin Cumhuriyet Mahallesi Mine Sokak'ta bulunan evinin inşaatını, üstünden geçen elektrik telleri nedeni ile 3 yıldır durdurmak zorunda kaldığını belirten Ömer Yüce, tüm gerekli evraklarının tam olmasına rağmen DEDAŞ yetkililerin olaya müdahale etmediklerini söyledi. Ömer Yüce, kendisinin Yozgat'ta çalışan bir işçi olduğunu belirterek, "Elektrik direğinin 3 kere yeri değiştirildi. En son evimin dibine dikildi. Elektrik tellerinin ise bir kısmı evimin üstünden bir kısmı de neredeyse içinden geçecek.
İnşaat ustaları evi yarı bıraktılar. 'Teller var biz nasıl çalışalım' dediler. Direğin kaldırılması için başvurdum. Tapu fotokopisini istediler verdim, imar projesini istediler verdim, 5 katlık inşaat projesini istediler verdim. Elektrik direğini 'bugün, yarın kaldıracağız' dediler halen duruyor. Sonra da bana 'yeraltı elektrik döşeyeceğiz' dediler. 3 Yıldır bu inşaat bu şekilde duruyor. Ben işçi bir adamım. Neden benim evimin yanından kaldırmıyorlar? Elektrik tellerinin kaldırılmasını bekliyorum"
dedi.
Bu arada Ömer Yüce, DEDAŞ'ı mahkemeye vereceğini ve dosyalarının fotokopisini istediklerini ancak DEDAŞ'ın dosyalarını vermediğini iddia etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.