banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğünden Rehberlik öğretmenlerine seminer

Elazığ Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi Ruh Sağlığı Programları Birimi ve Elazığ Belediye Başkanlığı tarafından ortak organize edilen Rehberlik öğretmenlerine yönelik farkındalık ve bilgilendirme eğitimleri , Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Rehberlik öğretmenlerine yönelik düzenlenen farkındalık ve bilgilendirme eğitimlerinde; Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu, Otizm Spektrum Bozukluğu ve İntiharı Önleme konuları ele alındı. Eğitimlere konuşmacı olarak Elazığ Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde görevli Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Bedia İnce Taşdelen ve Çocuk ile Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uz.Dr. Canem Kavurma katıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.