banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

EĞİTİMDE VİZYON VE ANALİZ TOPLANTISI YAPILDI

Şanlıurfa Siverek İlçesinde kamu kurum ve kuruluşlarına ait GZFT analiz çalışmalarının birincisi Milli Eğitim sektöründe yapıldı

Siverek İlçe Hlak Eğitim Merkezi Toplantı salonunda yaklaşık 100 temsilcinin katılımıyla gerçekleşen eğitim analiz toplantısına Kaymakam Maahmut HERSANLIOĞLU başkanlık etti.

Toplantı önce Milli Eğitim Müdürü M.Lütfü BALKIRın ilçe Milli Eğitim İle ilgili sunumu ile başladı. Sunum sonrası ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü GZFT analiz sunumu yapılarak eğitimin ilçede güçlü ve zayıf yönleri ayrıca eğitime fayda ve tehdit unsurları anlatıldı. Sunumlar sonrası Katılımcılara söz veren HERSANLIOĞLU herkesin görüşlerini ve önerilerini tek tek aldı. HERSANLIOĞLU 17 yıllık kaymakamlık geçmişi olduğunu belirterek Hizmet alanları müşteri gibi görmek gerekmektedir.bu anlamda tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızdaki arkadaşlarımıza bu konuda gerekeni söyledik ve vatandaşlarımızla vir özel şirket personelinin mantığıyla müşteriye davranılması gerektiği gibi davranmasını ve çözümleri hızlandırmalarını istedik. İlçede temem 11 sektörün en önemli sektörlerinden biri olan eğitimi tartışmaktayız. Bu en fazla vatandaşlarımızla etkileşim içine gidiğimiz alan bu amaçla eğitim proje ve çalışmalarına önem verilmelidir. Bu anlamda çalışmalara katılan siz değerli vatandaşlarımıza ve sivil toplum örgütü temsilcilerimize katkı ve katılımlarından dolayı teşekkür ederiz dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.