banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

EĞİTİM PROJESİNE 250 BİN TL DESTEK

İlçe kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu başkanlığında başlatılan’’Siverek eğitimde buluşuyor’’kampanyasına destek devam ediyor.

İlçe genelinde kampanyaya desteklerin devam ettiğini belirten ilçe kaymamı Mahmut Hersanlıoğlu ilçe dışında yaşayan eğitim gönüllüsü hayırseverlerden de kampanyaya yardımların gelmeye başladığını belirterek şunları kaydetti’’İstanbul da yaşayan Fatma ve Pembe Orhan isimli iki kardeş eğitim kampanyasına 250 bin TL bağış yaptılar. Bu hayırsever kardeş 2008 yılında ilçemize bağlı Yaygılı köyünde rahmetli olan ağabeyleri adına Hasan Orhan ismiyle bir ilköğretim okulu yaptırmıştılar. Bu iki hayırsever vatandaşımız İstanbul da bulunan evlerini satarak ‘’Siverek eğitimde buluşuyor’’ kampanyasına 250 bin TL nakit para bağışladılar bu asil davranışlarından dolayı kendilerine minnettar olduğumuz belirtirken eğitim gönülsü diğer hayırsever vatandaşların yardımlarını bekliyoruz’’

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.