banner2
Öne Çıkanlar PapeAlioune Ndıaye Pamuk (Kütlü) Pakistan MİLGEM Korvet Projesi MİLGEM Korvet Projesi Şifaiye Medresesi

Dünyanın En Eski Şehri Urfa, EMİTT Fuarı'nda

Dünya’nın en eski şehri, 11 Bin 500 yıllık tarihi geçmişe sahip Şanlıurfa, bu yıl 15. si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) fuarında yerine aldı.

Şanlıurfa Valiliği, Şanlıurfa Belediyesi, Karacadağ Kalkınma Ajansı,  ŞUTSO(Şanlıurfa Sanayi ve Ticaret Odası) ve ŞURKAV işbirliğinde EMITT Fuarı’nda açılan Şanlıurfa standına, ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konservatuar Birimi bünyesinde faaliyet gösteren Sıra Gecesi Topluluğunun konserleriyle ayrı bir renk kattığı Şanlıurfa stadına ilk gün ziyaretçi akını yaşandı.

Şanlıurfa Valiliği adına Vali Yardımcısı Ferhat Burakgazi, Şanlıurfa Belediyesi adına Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe, Karacadağ Kalkınma Ajansı adına Genel Sekreter Orhan Karakoyun, ŞUTSO adına Genel Sekreter M.Emin Bayaslan ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Kılıçoğlu, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Necmi Karadağ ve Valilik İl Kültür Müdürü Selami Yıldız’ın  hazır bulunduğu standı ziyaret edenler arasında ünlü isimler dikkat çekti.

        İstanbul, Mardin, Burdur Valileri ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ile çok sayıda belediye başkanının ziyaret ettiği Şanlıurfa standında konuklara Şanlıurfa’nın simgesi olan isot, fıstık v.b birçok hediyenin yanı sıra kentin tanıtımını sağlayan harita, broşür, cd gibi materyaller verildi.

       Konuk ülke “Yemen” sponsorluğunda, 60 ülke, 100'ü aşkın il ve ilçe ile 4000 davetlinin katılımıyla açılışı yapılan fuarda “Şanlıurfa Standı”nı ziyaret edenlere Dünyanın en eski şehri Urfa’nın ören yerleri tanıtılıyor.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.