banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Dünya Çevre Gününü kutladılar

     Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde "Hizmet Alımı" yoluyla görevlendirilen toplam 500 temizlik personelin katıldığı gecede en başarılı 30 temizlik işçisine 100'er TL nakit para ödülü verildi.

    Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğunun konser verdiği etkinlikte halay çekip gönüllerince eğlenme eğlendiler.

     Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarının yapıldığı gecede temizlik işçilerine hitap eden Başkan Fakıbaba, başta Şanlıurfalılar olmak üzere tüm temizlik personellerinin Dünya Çevre Günü'nü kutladığını söyledi.

    Fakıbaba "Temiz bir Şanlıurfa için hep birlikte el ele verip çalışmalıyız. İşinizin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu çok iyi biliyorum. Ancak Şanlıurfa temizlik konusunda Türkiye'de önemli bir başarı yakalamıştır. Bu başarının devam etmesi konusunda herkes üzerine düşen görevi yerine getirmelidir" dedi.

     Temizlik işçilerine "Sizler Benim Sağ Kolumsunuz" diye hitap eden Başkan Fakıbaba, "Sizleri ne kadar çok sevdiğimi anlatamam. Yakalamış olduğunuz başarıdan dolayı sizleri bir kez daha kutluyor gözlerinizden öpüyorum. Ancak temizlikte durmak yoktur. 10 dakika bakmadığınız bir mekânın bir anda ne kadar kirleneceğine tanık olabilirsiniz. Bu yüzden çalışmalarınızda gösterdiğiniz performansın hiç düşmemesine dikkat edin. Sizleri çalışırken gördüğümde yanınıza gelip size sarılmam bence size olan sevgimi anlatmaya biraz olsun yeter" diye konuştu.

     Mesai içersinde gösterdikleri performans sayesinde işlerinde başarılı oldukları tespit edilen 30 temizlik işçisine nakit para ödülleri Başkan Fakıbaba, Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M. Fevzi Yücetepe ve diğer davetliler tarafından takdim edildi.

    Geceye, Belediye Başkanı Fakıbaba'nın yanı sıra Başkan Yardımcıları Mustafa Aydın, M. Fevzi Yücetepe, Albayrak Şirketler Grubu Atık Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Halit Terzi, Bölge Koordinatörü İbrahim Hakkı Okutan, Özer Çankaya, Abdullah Şahin, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Palalıoğlu, Müdür Yardımcısı Ekrem Temizbaş ve Albayrak Şirketler Grubu Şanlıurfa Sorumlusu Uğur Konak ve diğer çalışanlar katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.