banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Suruç İstanbul

Doyasıya Eğlendiler


Ceylanpınar Kaymakamlığı tarafından ilçe stadyumunda organize edilen çocuklara özel Nevruz Şenliği 1. dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve öneminin yapıldığı konuşmanın ardından, ilköğretim okulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu folklor gösterileri sergilendi. İllüzyonist gösterilerinin sunumunun ardından, sahneye konan dev şişme oyun parkındaki kaydırağa binmek isteyen yüzlerce çocuk bir anda stadyumun kapısına yüklenince izdihama neden oldu. Çocukları alandan
çıkarmakta zorluk çeken görevliler uzun uğraşlar neticesinde çocukları dışarı çıkardılar. Çocukları kaydırağa bindirmek görevliler, çocukları tekrar sıraya koymak için zor anlar yaşadı.
Bu arada, çocukların oluşturduğu izdihamı fırsat bilen bir kişi MHP Genel Başkanı'nın Şanlıurfa'ya yapacağı ziyareti konu alan broşürleri çocuklara dağıtmaya kalkışınca ikinci izdiham yaşandı. Kaymakamlık tarafından çocuklara özel olarak hazırlanan Nevruz şenliği kutlamalarına Ceylanpınar Kaymakamlığını vekaleten yürüten Viranşehir Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, ilçe Emniyet Ali Fer, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mehmet Emin Seymen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Genç, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, mahalle muhtarları, köy muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.