banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Divanyoluna Esnafın tepkisi; Çeket dedik, Oy verdik!-fotoğraflı
Şanlıurfa'da Divanyolu ve aşağı çarşı esnafı 12 gün önce geçilen yeni sistemde kapatılan Divanyolu caddesi nedeniyle işlerinin kırıldığını belirterek iptal istemiyle yetkililere seslendi.

Haşimiye Meydanı'nda bir araya gelen Divanyolu esnafı, uygulamaya sert tepki gösterdiler. Kuyumcular Odası, Kunduracılar Odası, Eskiciler ve Kavaflar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Konfeksiyoncular Odası, Tuhafiyeciler ve Bijutericiler Odası ve Zücaciyeciler Odası'nın ortak yaptığı basın açıklamasını Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Altun okudu.
Saat 11.00'de Divanyolu Caddesi ile Haşimiye Meydanı'nın kesiştiği noktada yapılan basın açıklamasında; 12 gün önce geçilen Divanyolu Caddesi'ni Yayalaştırma Projesi nedeniyle esnafın iş yapamaz hale geldiği vurgulandı.


STKTemsilcileri ve toplanan esnaf Caddenin acilen eskisi gibi trafiğe açılmasını istedi.













Haber ve foto: Mehmet Emin KUŞ/ www.balıklıgöl.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.