banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Kovancı Mahallesi Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba Av Ferhay karataş

DİKKAT! su faturasu öderken dolandırılabilirsiniz!

Şanlıurfa Belediyesi, Direkli, Devteşti, Osmanlı ve Muradiye gibi kenar mahallerde son günlerde ortaya çıkan “Sahte Tahsildarlara” karşın mükelleflerini uyardı.

      Kendisini “Şanlıurfa Belediyesi Personeli” olarak tanıtan ve “Sahte Kimlik” ile makbuz karşılığında su parası tahsil eden şahıslarla ilgili olarak bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı M.Emin İzol, mükellefleri “Dolandırıcılık” konusunda uyardı.

      Belediyeye ait merkez ve tahsilât büroları haricinde başka şahıs ya da kuruluşlara su parası, Emlak Vergisi ve ÇTV gibi ödemeler yapılmamasına dikkat çeken Başkan Yardımcısı İzol, “Son günlerde vatandaşlarımızdan aldığımız duyumlar neticesinde bazı özel şahısların sahte kimlik ile su bedeli tahsilâtı yaptığı, bu yüzden halkımızı mağdur ettikleri izlenmiştir. Hemşerilerimizin su paralarını yatırırken bizzat Belediyemiz tahsilât gişelerini tercih etmeleri gerekmektedir. Hemşerilerimizin bu tür istismarcılara kanmamalarını ve su bedellerini belediyemize ait tahsilât bürolarına yatırmaları gerektiğini belirtiyoruz” dedi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.