banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

Devletin İftarına İlgi Yoğun


Gazi Lisesi’nin yanı sıra bugün de Sancaktar Mahallesi’nde verilecek olan iftar yemeği ile birlikte 2 günde toplam 3000 kişiye iftar yemeği veren Şanlıurfa Belediyesi, iftar yemeğini iftar çadırları yerine halkın ayağına götürüyor.
Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Oğuz Şenlik, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Başkan Yardımcısı Ahmet Al, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu ve diğer kamu kurum ve kuruluş amirlerinin katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara etli-sebzeli bezelye, pilav, çorba ve helva ikram edildi.
Şanlıurfa Valiliği’nce Şanlıurfa’daki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde hazırlanan her gün bir okul bahçesinde düzenlenen iftar yemeklerine 7’den 70’e Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösteriyor. Kamu kurum ve kuruluşlarının katkılarının yanı sıra Şanlıurfalı İşadamlarının da destek verdiği proje sayesinde Ramazan’ın ilk on gününde 10 farklı mahallede iftar verildi.
Şanlıurfa Belediyesi’nin destekleriyle Gazi Lisesi Bahçesi’nde verilen iftar yemeğine saatler kala yemeklerini almaya başlayan Eyyübiye Mahallesi Sakinleri, aileleriyle birlikte toplu iftar açmanın lezzetini tattılar. Yanlarında eşleri ve çocuklarıyla birlikte yemek sırasına girenler iftara dakikalar kala rahat bir şekilde yemeklerini alarak ezanı beklemeye koyuldular.
Grup Mevlana’nın birbirinden güzel ilahilerini dinleyen mahalle sakinleri projeden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Vali Celalettin Güvenç ve projede emeği geçenlere minnettarlık duyduklarını belirten Urfalılar, “Allah devletimizden razı olsun. Başbakanımız ve Sayın Valimiz böylesine güzel bir projeye ev sahipliği yapmış. Allah kendilerinden razı olsun” şeklinde konuştular.
ŞANLIURFA BELEDİYESİ 2 GÜNDE 3000 KİŞİYE İFTAR VERDİ
Şanlıurfa Valiliği’nin yürüttüğü proje kapsamında Gazi Lisesi’nde 1500 Kişiye, Sancaktar Mahallesi Ulubatlı İlköğretim Okulu’nda ise bugün 1500 kişi olmak üzere 2 günde toplam 3000 kişiye iftar yemeği vereceklerini ifade eden Belediye Başkanı Fakıbaba, bu vesile ile tüm Şanlıurfalıların Ramazan Ayı’nı bir kez daha tebrik ettiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.