banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

DEV DİNİ SOSYAL TESİS

Siverek’in en büyük camisi özelliğine sahip 1600 kişilik belediye camisi ve dini sosyal tesislerin yapımı devam ediyor.

Siverek Belediyesince geçtiğimiz günlerde yapımına başlanılan yaklaşık 5000 metre kare alana kurulan Siverek’in en büyük camisi özelliğine sahip 1600 kişilik belediye camisi ve dini sosyal tesislerin yapımı devam ediyor.
Çalışmaların bir buçuk yıl gibi kısa bir zamanda tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Ali Murat Bucak çalışmalarla ilgili  gazeteciler yaptığı  açıklamada şunları kaydetti; "Bilindiği  gibi ilçemiz Ayvanat Mahallesi  asri mezarlığımızın yanında bulunan  Belediyemize ait şantiyemizi tahliye ederek yaklaşık beş bin metre kare alana  bin 600 kişilik modern cami ve dini  sosyal tesisleri  inşaatına  başladık. Cami inşaatımız hızla  devam ediyor, camimiz ibadete açıldığında Siverek’in en büyük camisi olacak ayrıca cami inşaatının yanı sıra taziye evi, kuran kursu, morg, cenaze yıkama yeri gibi tesislerden oluşuyor." dedi.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.