banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Taşlıdere Belediye trafik kazası Aşağı Yazıcı

Demokrasinin Bugünü ve Geleceği Tartışıldı

Şanlıurfa’da HADER (Harran Adalate ve Hukuk Derneği) öncülüğünde, Şanlıurfa DSİ konferans salonunda  “Demokrasinin Bugünü ve Geleceği” adlı bir panel düzenlendi.

Panelin açılış konuşmasını HADER Başkanı Av. Osman Kaysı yaptı. Osman Kaysı’nın açılış konuşmasından sonra oturuma geçildi.

Başkanlığını Av. Bedri Özel yaptığı panel’in konuşmacıları, Gazi Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Atilla Yayla, Fatih Üniversitesi Öğretim Üyesi sosyolog Prof. Dr. Ömer Çaha ve Çankaya Üniversitesi Öğretim Üyesi ve siyaset bilimci Doç. Dr. Tanel Demirel, “Demokrasinin Bugünü ve Geleceği”  konusunu tartıştılar

Panel’e AK Parti İl Başkanı Ahmet Düşünür, AK Parti Şanlıurfa milletvekil Mehmet Emin Önen, Şanlıurfa Hukukçular Derneği Başkanı Av. İrfan Güven ce çok sayıda dinleyici katıldı.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.