banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Demirkol ailesini mutlu günü

ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol’un Mutlu Günü

Şanlıurfa Şehitlik Çamlık Parktaki Düğün salonu eşine az rastlanır muhteşem bir düğüne sahne oldu. Şık ve zevkle döşenmiş gelin masası ve dekorlar damat ve gelinin zarafetiyle birleşince ortaya görkemli bir düğün merasimi çıktı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Onursal Başkanı İsmail Demirkol mutlu günlerinden birini daha yaşadı. Kızı Tuba’nın düğünde Şanlıurfa’nın ileri gelen eşrafları ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol’u yalnız bırakmadı. Şehitlik Çamlıkta gerçekleşen düğünde genç çiftlerin nikâhını Şanlıurfa Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba kıydı.

Hamevioğlu ailesinden Salih Hamavioğlu ile hayatını birleştiren ŞUTSO Onursal Başkanı İsmail Demirkol’un kızı Tuba Demirkol, için Şehitlik Çamlık’ta düzenlenen düğün törenin kusursuz olması gözlerden kaçmadı.

Düğüne gelen davetlileri Demirkol ve Hamevioğlu ailesi giriş kapısında tokalaşarak sıcak bir şekilde karşıladı. Genç çiftlerin salona girişi esnasında lambalar söndürüldü yalnızca mum ışıkları etrafı aydınlattı. Bu arada gelin ve damadı daha yakından göremeyen misafirler için salona sinevizyondan görüntü yansıtıldı. Genç çiftler salona ışık yağmuru altında girerken düğün salonunda alkış tufanı koptu. Daha sonra şık ve zevkle döşenmiş gelin masasına geçen çiftin nikâhını Şanlıurfa belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba kıydı. Fakıbaba, çiftlere mutluluklar dileyerek evlilik cüzdanını Tuba Demirkol’a teslim etti. Nikah törenin ardından genç çift sahneye çıktı ve slov bir şarkı eşliğinde dans etti. Dansın ardından Şanlıurfa Sıra Gecesi ekibi bir birinden güzel yöresel türküleri seslendirdi

Şanlıurfa’nın ileri gelen ailelerinin katıldığı düğünde Şanlıurfa Belediye Başkanı A.Eşref Fakıbaba, ŞUTSO Başkanı Sabri Ertekin ve daha bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi ve bürokrat da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.