banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Abdülkadir Barut Şanlıurfa DEVA Partisi İl Yönetimi Kovancı Mahallesi

Dedeman'da Muhteşem Düğün 5 Şubat'ta

 

Güllüoğlu ve Taşdelen ailelerinin Dedeman otelinde 5 Şubat’ta düzenleyeceği muhteşem düğün törenine şimdiden Hayalim Organizasyonun çalışmaları başladı.

            Özel ve muhteşem olması beklenen düğünün davetiyeleri bile özenle seçildi.

            GETA MİMARLIĞIN Sahibi,  ünlü mimar Celal GÜLLÜOĞLU ile Sosyolog Deniz TAŞDELEN’in Hayatlarını birleştireceği bu özel günde Hayalim Organizasyonun geceye muhteşem imza atması bekleniyor.

          Ayrıca Birbirinden özel sürpriz sanatçıların katılması beklenen gecenin yankı uyandıracağı düşünülüyor.

            Hayalim organizasyon bu düğünle Şanlıurfa’da yapmış olduğu organizasyon başarılarına bir yenisini daha eklemeyi planlıyor.

            5 Şubat’ta Güllüoğlu ve Taşdelen ailelerinin tertipleyeceği düğünün organizasyonunu üstlenen Hayalim Organizasyon adına konuşma yapan Gamze Hanım şu sözlere yer verdi,

            “Hayalim Organizasyon olarak organizasyon çalışmalarına bugüne kadar Şanlıurfa da birçok yenilikler katarak adımızı Şanlıurfa ya duyurduk kaliteli çalışmalarımız ve düzenlediğimiz çok özel Organizasyonlarımızla kendimizi ispatladığımızı düşünüyoruz. 5 Şubat’ta Dedeman otelinde yapılacak olan Güllüoğlu ve Taşdelen ailelerinin düğün törenlerinde çiftimizin bizimle paylaştığı fikirleri de harmanlayarak yapacağımız muhteşem organizasyonla Şanlıurfa da kendi ilklerimize bir yenisini daha eklemeyi planlıyoruz.

            Gece için konuşacak olursak gecede birçok etkinlik ve sürpriz olacak konuk sanatçılarımız, misafirlerin özenle seçildiği ve masaların özenle donatıldığı bu güzel düğünü Hayalim Organizasyon olarak tertiplemekten mutluluk duyuyoruz.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.