banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Dar Yol Nihayet Genişletildi

 

 

İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi önündeki sorunlu olan ve çok dar olan yol nihayet genişletildi.

 

Bu yol uzun zamandan beri çok dar olduğundan trafik sorunlarını da beraberinde getiriyordu. Belediye Başkanı Ahmet Fakıbaba’nın da talimatları sonucunda genişletilen yol öğrencilerin ve çevre sakinlerinin rahat bir nefes almasını sağladı.

Fakıbaba konuşmasında: “Yolun alt yapısını bitirdik. Şimdi ise hedefimiz bu yolun üst yapısını bir an evvel bitirmek. Kısmetse 2011 yılı içersinde Urfa’da ki bu tür yolların hepsini rahat bir şekilde ulaşıma kazandırmaktır.” dedi.

 

Sabahın erken saatlerinde İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi çevresindeki arazileri görmeye ve yapacağı projeler için mahalle sakinleriyle fikir alışverişinde bulunmaya gelen Belediye Başkanı Ahmet Eşref FAKIBABA bunun yanı sıra İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Çok Programlı Lisesi’nden gelen öğrencilerin sorunlarını dinledi. Öğrenciler Eğitim sorunlarını dile getirirken mahalle sakinleri ise alt yapı ve üst yapı gibi sorunları dile getirdiler. Fikirleri ve sorunları dinleyen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba en kısa zamanda sorunların halledileceğini belirtti.

 

Haber: Ramazan İmre/ www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.