banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Pirhalil Gaziantep Martin Vitik

Çok Sayıda Kaçak sigara yakalandı

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz Mali Suçlar Büro Amirliği görevlilerince İlimiz genelinde Gümrük Kaçağı konuları ile mücadele kapsamında 08.07.2011 ve 09.07.2011 tarihlerinde İlimiz Merkezinde gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda; Konu ile ilgili olarak yakalanan 4 şüpheli şahıs ile birlikte, toplam 28.480 (Yirmi Sekiz Bin Dört Yüz Seksen) paket muhtelif markalarda Faturasız ve TAPDK bandrolü bulunmayan Gümrük Kaçağı Sigara ve 3 adet Gümrük kaçağında kullanılan araç ele geçirilmiş olup, konu ile ilgili gerekli tahkikata başlanmıştır.     
  
         Operasyonlarda ele geçeriler suç ve suç unsuru maddeler 11.07.2011 günü saat:11.00’ da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzde basına gösterilecektir.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.