banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

Çocukları eğlenceye aldılar

Okullarına ve oturdukları mahalleye yakın olan AVM’de çeşitli sebeplerle gezme imkanı bulunamayan başarılı 150 öğrenciye, yanlarında öğretmenlerinin de destek ve refakatlerinde farklı bir gün geçirme, polis abileriyle bir araya gelme imkanı sağlandı. 02-06 ARALIK 2013 tarihleri arasında öğrencilerle beraber yemek yenildi.

Düzenlenen etkinlikteki amaç okul hayatlarında, aile yaşamlarında başarılı ve örnek olan çocukların farklı ortamları görme, burada öğretmenleri ve polis abileriyle bir araya gelme, Polis teşkilatının her zaman yanlarında olduğunu gösterdiler.

Bu faaliyetlere ek olarak bugün da 90 öğrenciyi Sinema ile buluşma ve keyifli bir gün geçirme imkanı sağlandı.

Öğrenciler ailelerinin izni ile hafta sonu yoğun ders ve sınav streslerinden uzak, eğlenceli bir gün geçirdi. Müslüm Gülel Okul Müdürü Selami BÜLBÜL, Fen Bilgisi Öğretmeni Özge GÜNEŞ ve öğrenciler bu etkinliklerle, kendilerine farklı bir gün yaşatan İl Emniyet Müdürümüz Mehmet LİKOĞLU’na Teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.