banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Çiğköfte ve İsot Yarışması Düzenleniyor

21–22-23-24 Ekim 2010 tarihleri arasında Şanlıurfa Belediyesi tarafından organize edilen “Peygamberler Şehri Şanlıurfa 6. Kültür Sanat Festivali” kapsamında isot ve çiğköfte yarışması düzenleniyor.

    Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü’nce 24 Ekim 2010 tarihinde Haleplibahçede düzenlenecek yarışmada, en kaliteli isot ve tadı en güzel çiğköfte seçilecek.

    Son başvuru tarihinin 20 Ekim 2010 olarak belirlendiği yarışmada dereceye girenlere çeşitli ödüller verileceği bildirildi.

    Müracaatların, Şanlıurfa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğüne yapılacak olan yarışma ile binlerce yıllık mirasa sahip Şanlıurfaya özgü isot ve çiğköftenin daha çok tanıtılması amaçlanıyor.

 

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.