banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

ÇİFTÇİ, EĞİTİME VE ÇOCUKLARIMIZA DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

2015-2016 Eğitim ve Öğretim sezonun açılmasıyla öğrenciler için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin hazırlamış olduğu 20 Bin adet kırtasiye malzemesinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Öğrencilerle ve velileriyle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Nihat Çiftçi, eğitim öğretim sezonun başarılı bir şekilde geçirmeleri temennisinde bulundu.

Velilere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Çiftçi, öğrencilerin Ülkenin geleceği olduğunu kaydederek, eğitime desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Çiftçi "Bizler aynı toprağın insanlarıyız. Annelerin yüreği kalbi çocukları için atıyor. Allah bu güzel evlatlarımızı sizlere ve milletimize bağışlasın. Anne ve babaların istediği tek şey çocuklarının kendilerinden daha iyi bir koşulda yaşam sürebilmesi ve çocuklarına daha iyi bir gelecek bırakmalarıdır. Velilerimizden önemli bir isteğim çocuklarınızın eğitimine daha dikkat edin. Çocuklarımızı eğitim öğretimden okullarından mahrum bırakmayın, çocuklarınız ile evde ilgilenirken koşullarınız ne olursa olsun sizdeki mevcut olan Anne Şefkatini merhametini sıcaklığını çocuklarınıza yansıtın " dedi.

KADINLARI MESLEK SAHİBİ YAPIYORUZ

"Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak veliler ve çocuklarımız için elimizden geleni yapacağız" diyen Çiftçi, "Kurum olarak her bir çocuğumuzu ayrı ayrı düşünmek zorundayız. Aynı şekilde her bir kadınımızı ve bireylerimizi ayrı ayrı düşünmek ve kadınlarımızı eğiterek meslek sahibi yapmak durumundayız. Destek merkezlerimizdeki hocalarınız eğitmenlerimiz kadınlarımızın eğitimlerini sürdürecek. Bu merkezlerimizde yetişen ve donanımını alan kadınlarımıza istihdam anlamında destek vermeye çalışacağız"

KADIN DESTEK MERKEZLERİMİZLE AİLELERE ULAŞIYORUZ

Başkan Çiftçi "Kamuoyunda Kadın Kültür Merkezlerinin kapatılacağı ile ilgili çeşitli bilgi kirlilikleri yer almaktadır. Böyle bir durum söz konusu değil. Kadın destek merkezlerimiz kadınlarımıza hizmet vermeye ve destek vermeye devam edecektir. Aynı zamanda buradaki tüm faaliyetlerimiz de aralıksız bir şekilde sürdürülecektir"

Daha sonra Başkan Çiftçi, Topdağı Mahallesinde bulunan Mimar Sinan İlk Okulunu ziyaret ederek buradaki maddi durumu yerinde olmayan öğrencilere de kırtasiye malzemesi dağıttı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.