banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Pirhalil

Çiçeklerle Karşılandılar!



İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından yapılan öğretmen atamasıyla kentte değişik branşlardan 1241 öğretmenin atamasının yapıldığını belirterek,  İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak otogarda kurduğumuz standa öğretmenleri karşılayarak servis aracı ile işlemlerinin yapılması için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne taşırken ilçelerde görev yapacak öğretmenler için de ilçe otobüsleri ile görüşerek ulaşım kolaylığı sağladığını belirtti.
İlci otogarda gazetecilere yaptığı açıklamada “Göreve yeni başlayan öğretmenlerin eğitime güç katacağına inandığını dile getirerek, şöyle devam etti: "Bizim gülen yüzümüz, toplumun güler yüzü olacağı için şehrimize yeni atanan öğretmen kardeşlerimizi güler yüzle ve çiçeklerle karşılamak istedik. Bizim mesleğimiz diğer mesleklerden farklıdır. Gönül zenginliğinin en bol olduğu meslek bu meslektir. Bundan dolayı yorulmadan usanmadan, yılmadan ve sevgimizi katarak bu mesleği icra ediyoruz. İlimizde değişik branşlarda bakanlığımızdan 1241 öğretmen atandı. İlimize gelen Öğretmenleri karşılamak için özel bir birim kurduk. Gelen arkadaşlarımızı otobüs terminalinden alarak müdürlüğümüze getiriyor ve bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz. Bir uyum programından sonra bütün öğretmenlerimizi görevleri başında görebileceğiz dedi.
Şanlıurfa´ya yeni atanan öğretmenler ise, "Böyle bir uygulamayı başlatanlara çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok güzel bir uygulama. Bizim için de sürpriz oldu. İnşallah hepimiz için hayırlı ve uğurlu olur. Şanlıurfa güzel bir memlekete benziyor. Zamanla alışacağız buralara" diye konuştular.
İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci’nin otogarındaki programına Eğitim Denetmenleri Başkanı Yusuf Kır, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminde görev yapan Mustafa Gümüş ve İsa Kaçar’ da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.